Home » Despre noi

Despre noi

"Experienţa ne reprezintă, preţul şi calitatea ne recomandă"

Tellus Invest - a doua companie din Romania în domeniul imobiliar conform Forbes 2019 este dezvoltatorul ansamblurilor marca Grand Park Residence şi este parte integrantă din grupul de firme numărul unu din Transilvania în domeniul imobiliar şi al constructiilor, alături de firma de construcţii CH Transbeton Construcții şi dezvoltatorul imobiliar Elite Grup, cu peste 20 ani de experiență în aceste domenii, atât în ţară, cât şi în străinătate.

Grand Park Pipera Residence se dezvoltă în nordul Bucureştiului, pe str. Erou Iancu Nicolae nr. 80, lângă Pădurea Băneasa. Desfăşurat pe o suprafaţă de teren de cca 5000 mp, ansamblul va dispune de 3 imobile, cu înălţimea 2S + P + 3E + Etaj Retras, având în total 96 de apartamente cu 2, 3 şi 4 camere prevăzute cu locuri de parcare subterană, spaţiu comercial la parterul primului imobil cu front la str. Erou Iancu Nicolae, zonă verde, piscină interioară şi sală de fitness exclusiv pentru locuitorii ansamblului Grand Park Pipera Residence.

detalii constructor apartamente

Ansamblul Grand Park Sud Residence - 100 apartamente, în dezvoltare

Ansamblul Grand Park Sud Residence este cel mai nou proiect marca Grand Park aflat în derulare în Cluj-Napoca, în vecinătatea noului parc și centru de agrement care se va dezvolta în zona Bună Ziua. Desfășurat pe o suprafață de teren de peste 10.000 mp, ansamblul va dispune de 8 imobile discrete, cu înălțimea între P+2 și P+4E+R , având în total 100 de apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere prevăzute cu locuri de parcare , Mega Image la parterul primului bloc, zona verde și spații de joacă pentru copii. 

 

 Ansamblul Grand Park Residence - 900 apartamente, finalizat 2019

Finalizat în 2019, ansamblul Grand Park Residence din Cluj-Napoca, integrează peste 900 de apartamente noi de la 1 până la 4 camere și o arhitectură unică ce reflectă noile tendințe, într-o locaţie deosebită la 900m de Iulius Mall.

Ansamblul Bonjour Residence - 600 apartamente, finalizat 2016

Finalizat în 2016, ansamblul Bonjour Residence din Cluj-Napoca este la doar 5 minute de centru şi totuşi ferit de aglomeraţia oraşului, în noul cartier Bună Ziua.

 

Ansamblul Junior Residence - 600 apartamente, finalizat 2019

Situat în partea de nord-est a oraşului Cluj-Napoca, în cartierul Mărăşti, ansamblul Junior Residence format din 8 clădiri moderne, îmbină avantajele şi facilitațile specifice unui municipiu în dezvoltare.

 

grand park residence bonjour residence junior residence andrei muresanu residence ansamblul grigorescu