Home » Finisaje

Finisaje apartamente Grand Park Pipera

Pentru că ne respectăm clienții, ansamblul Grand Park Pipera Residence pune la dispoziția dumneavoastră absolut orice detaliu care atestă calitatea ridicată a lucrărilor. Puteți oricând verifica și stadiul acestora urmărind pe site secțiunea dedicată care se actualizează periodic cu imagini de la șantier, ori ne puteți vizita și discuta cu echipa noastră de ingineri și arhitecți legat de orice detaliu al construcțiilor noastre.

Construcția 

Structura de rezistenta este realizata din beton armat: fundatii tip radier, stalpi, diafragme, plansee, respectand cele mai riguroase cerinte privind rezistenta si stabilitatea. Planseele sunt de tip dala, de 20 centimetri grosime, cu grinda perimetrala;

Peretii exteriori sunt realizati din caramida Porotherm cu grosimea de 25 cm si sunt prevazuti cu termoizolatie: la exterior cu polistiren expandat de 10 cm si la interior cu vata minerala bazaltica placata cu placa de ipsos (Rigips). Acest strat interior de vata placata cu Rigips are rol fonoizolator. Astfel, grosimea totala a peretilor exteriori este de aprox. 41 cm.

Peretii interiori, cei care separa spatiile comune (casa scarii) de apartamente, sunt din zidarie de caramida Porotherm de 20 cm grosime, iar peretii care separa locuintele au 25 cm grosime. Si acesti pereti au pe interiorul apartamentului un strat fonoizolator de vata minerala placata cu Rigips, cu o grosime totala de 5 cm;

Peretii de compartimentare din interiorul apartamentelor sunt realizati din placi de ipsos (Rigips), pe structura metalica, dublu placati, grosimea finala fiind de 10 cm. De asemenea, acestia contin intre placile de Rigips un strat de vata minerala cu rol de fonoizolatie.

Sapa de egalizare este autonivelanta, pe baza de ipsos;

Tamplaria exterioara este din aluminiu, culoare gri antracit pe ambele parti, cu geam termopan triplustrat.

Balcoanele, cu o latime cuprinsa intre 1.35 m si 1.60 m, vor avea o pardoseala din placi ceramice flotante de 2 cm grosime (placi asezate pe picioruse - ploturi, la etaje, sau pe pat de nisip, pentru terasele de la parter). Acestea sunt produse in Italia. Balustrada de protectie este din sticla si panouri compozite de aluminiu (tip “BOND”).

Casa scarii va avea tavan fals realizat din placi de ipsos, sistem de iluminat cu banda led si senzori de miscare pentru actionarea acestuia. Scarile interioare vor fi finisate cu placi ceramice “premium”, productie Italia, rezistente traficului intens.

Subsolul va avea pardoseala slefuita, din beton cuartos, tavanul va fi placat cu vata bazaltica aparenta, iar peretii finisati cu zugraveli si vopsele pe baza de ulei.

Ansamblul rezidential va beneficia, la subsol, de o zona de agrement dotata cu:

 • piscina incalzita,
 • sauna finlandeza
 • zona de fitness.

Lift – fiecare scară este dotată cu un lift de o capacitate de 7 persoane/lift, marca KONE

Supraveghere video - pentru a spori gradul de siguranta, zona de acces și spatiile din jurul imobilului vor fi supravegheate video.

Interfon video – fiecare apartament va fi dotat cu interfon video

 

Dotări standard

Usile de intrare in apartamente vor fi marca Superlock – usi metalice antiefractie, fabricate in Israel – culoare gri antracit, model Luxury

Jaluzele electrice din aluminiu actionate cu telecomanda de care vor beneficia toate apartamentele

Incalzirea apartamentelor este prin pardoseala radianta. Aceasta se va realiza printr-o centrala termica de bloc, marca Viessman. Contorizarea agentului termic se va face separat, pentru fiecare apartament, sau spatii comune.

Modul de realizare a constructiei, precum si toate dotarile standard confera tuturor apartamentelor certificare energetica clasa A.

Apartamentele nu vor fi dotate cu bransament de gaz individual, asadar, plita si cuptorul vor fi electrice.

Imobilul dispune de infrastructura pentru aparatele de aer conditionat. Conductele de freon, condens si alimentarea cu curent electric vor fi pe pozitie.

Interfon video – fiecare apartament va fi dotat cu interfon video

 

 

Finisaje opționale

Pentru un design exclusivist si personalizat poti opta pentru 2 variante de finisare si amenajare:

  1. 1. Iti aduci tu propria amprenta asupra apartamentului tau impreuna cu echipa ta

  2. 2. Alegi unul dintre pachetele de finisaje propuse de echipa noastra de Customer Care si care pot fi vizualizate in shworoom-urile noastre:

   • - Parchet triplu stratificat, BEFAG, garantat 21 de ani pentru structura si 5 ani pentru finisaj, cu grosimea de 1.4 centimetri, disponibil in doua variante de culori (BEFAG LONDON si BEFAG TALLIN);
   • - Usile de interior sunt marca Grauthoff (Germania) din HGM cu vopsea ecologica – alba, sistem silentios de inchidere si balamale ascunse.
   • - Aparatajele (prize si intrerupatoare) vor fi Biticino (Legrand), gama Living Light in culoarea gri – atat tastele cat si ramele.
   • - Zugravelile interioare vor fi cu vopsea lavabila alba, sau alte 2 nuante alese de arhitectii nostri.
   • - Placi ceramice ATLAS CONCORDE, productie Italia. Acestea vor fi prevazute in bai si pe pardoseala bucatariilor si holului de la intrarea in apartament. Pentru bucatarii si holuri dispunem de doua variante de culoare, asortate cu parchetul, iar pentru bai, clientii vor putea alege dintre 3 variante. Observatie: din dorinta de a nu ingradi optiunile de alegere a mobilierului de bucatarie, aceasta nu va avea faianta montata.
   • - Baile vor fi dotate cu mobilier, cazi, dusuri si lavoare productie Spania. Vasul WC si bideul sunt marca Villeroy&Boch. Accesoriile (port-prosop lavoar, port prosop cada, suport perie Wc, suport hartie igienica) sunt marca Kludi. Tot de la Kludi vor fi si bateriile de la lavoar, cada si dus. Ventilatorul de baie va fi montat in tavan si va fi actionat independent.

Dotări opționale

Proprietarul poate solicita montajul aparatelor de aer conditionat pe infrastructura deja existenta, prin firma partenera CLIMAVENT CONSTRUCT SRL. Lista de preturi pentru acestea este disponibila pentru fiecare apartament in parte.

Instalatia de incalzire este cu recirculare in fiecare apartament, aceasta permitand montarea, optional, a sistemului de control al temperaturii in fiecare camera.

Anumite parcari pot fi dotate cu prize pentru incarcarea autoturismelor electrice (incarcare lenta, 3.5 kW)

 

GALERIE FOTO FINISAJE

Vă invităm să vizionați imagini cu finisaje din apartamentele amenajate ca showroom.